Nieuw: azalea boeket bloemen – Bloom’Z Bouquet

Een potboeket bloemen dat ultralang houdt? Wel tot 50 dagen? Bloom’Z Bouquet bewijst dat het kan. Deze vernieuwende azaleasoort valt op door haar mooie recht groeiende takken en een ultralange bloeitijd. Extra troef? De donkergroene bladeren verbeteren de luchtkwaliteit. Tijd voor een kennismaking.

Bloemboeket Bloom’Z houdt lang: Natural Happiness

Wat vindt u belangrijk aan een boeket bloemen? Dat ze lang mooi blijven? Dat de bloemen kleurrijk zijn? En liefst ook nog dat ze niet te veel blaadjes laten vallen? Wel, Bloom’Z Bouquet maakt al deze wensen waar. 

Voor dit boeket selecteerde Hortinno één van de langst bloeiende azaleasoorten uit het sortiment. Een soort die zich perfect leent om in kweekpot te kweken. Tegelijk een uitdaging want een azalea groeit van nature eerder horizontaal. Maar Bloom’Z Bouquet bewijst dat het kan!

Waarom kiezen voor een boeket bloemen met azalea’s?

Omdat je hiermee een verrassend mooi boeket in huis haalt. Het Bloom’Z Bouquet omvat immers een boeket azalea’s in drie verschillende kleuren. Daarnaast zijn de azalea’s dankzij het innovatieve kweekproces lang houdbaar en zijn ook alle bruine schubblaadjes verdwenen. Het resultaat? Een zuiver en kleurrijk boeket dat wel vijftig dagen bloeit. Zet Bloom'Z Bouquet in huis en genieten maar.

En dat is nog niet alles. De Hortinno azalea’s zijn geselecteerd op hun luchtzuiverende eigenschappen. Ze geven dus niet alleen je interieur een boost, maar ook je gezondheid. 

Bloom’Z Bouquet bloeit in de periode februari-maart. Net op tijd voor Valentijn, toch wel de hoogdag van het boeket.

Hortinno Bloom'Z BouquetDuurzaam vanaf het kweekproces tot op het schap

Bloom’Z Bouquet is niet alleen mooi, maar heeft ook een energievriendelijke ecologische voetafdruk. Het is immers een koud gewas, en heeft dus weinig verwarming nodig. Zo houden we de CO2-uitstoot laag. Verder zijn onze telers MPS-GAP gecertificeerd. 

We kiezen ook bewust voor minder en zoveel mogelijk gerecycled plastic. De nieuwe Hortinno kweekpot bevat bijvoorbeeld 30% minder plastic en is 100% gerecycled en recyclebaar.

Doordat het Bloom'Z boeket een gewortelde potplant blijft, heeft het een erg goede houdbaarheid. Extra troef voor een bloemist? Ga er creatief mee aan de slag. Snijd de bloemen en maak er mooie composities mee. Met wat ervaring in de vingers zal de plant die in de pot blijft volgend jaar opnieuw bloemen maken. Extra long flowering: Bloom'Z boeket is duurzaam in veel opzichten.

hortinno